Pages

Lego Star Wars Alarm Clock



Chewbacca dan Stormtrooper Trooper akan ditugaskan untuk mengejut anda setiap pagi. Selepas ini anda tidak lagi lewat ke kelas. Anda tidak percaya? Percayalah


Jam ini didatang khas bersama Chewbacca dan Stormtrooper  Trooper. Jam ini juga meyokong fungsi Light up and "Snooze" alarm. Tapi Amaran! Jam ini hanya sesuai untuk mereka yang berumur 6 tahun ke atas sahaja. Jangan beli untuk budak kecil k. Tiada masalah lagi untuk bangun pagi selepas ini ;-)  
  

btemplates

7 comments:

NichKhun said...

hehehe comel dan unik !!! besday saya da nak dekat.. adiah kan satu boley x? ahahahhaa

millo said...

ni mesti selalu bgn lewat kn..ehe

adrinaqamarina said...

teringin mau try la...
hihi~

millo said...

try2 jgn x try uhu

izu said...

wah...ade jual ke ni....cam menarik je..

alif said...

blog aku di blacklist...huaaaaaa...

makasih atas sokongan.

lepas ni aku tak minum milo dah..

err..ada kaitan ker..heh..

millo said...

izu : nak ke? ehe
alif : kita minum air sirap je :-)

Post a Comment