Pages

AIM 2010 bosan

AIM 2010 sangat bosan. Artis yang wat persembahan pun tak best dan membosankan. Siti ngan KD wat pembuka tirai tapi lagu tak sedap nasib baik ada abang Noh dengan isteri MUH best. Diorang punya lawak cool dan buat AIM 2010 tu tak berapa nak sangat bosan. Jadi AIM 2010 telah menjadi bosan daripada sangat bosan.


Yuna ada buat pesembahan tapi lagu 'Dan Sebenarnya' dah menjadi bosan didengar. Dah setahun lagu tu, Aizat pun nyanyi lagu baru. Penutup lak bagi kat artis2 realiti nyanyi konon - konon nak wat cam cite 'GLEE'..geli dengar adalah. 

Kesimpulannya, AIM 2010 disimpulkan sebagai membosankan.

'AIM 2010 YANG BOSAN'

NASIB BAIK YANG NI TAK BOSAN
 
' LIVERPOOL 0 - 2 CHELSEA '

btemplates

2 comments:

adrinaqamarina said...

ihik~
yeayh!
chealsea menang...
btw,rina pon da bpe taon ta tengok...
bosan kot...
ta pe...
ta tengok pon ta rugi...
lalala~

millo said...

btul2 tak rugi..aha
lagi rugi kalo tak tengok chelsea menang ehe

Post a Comment