Pages

Germany Pilihan Di Hati

b

Dapat hadiah Rm 250!! Join saje kontes Demam Piala Dunia 2010 di Afrika Selatan yang dianjurkan oleh Denaihati ni. ehe
 
Biasalah pasukan pilihan dah tentulah Germany. Dengan barisan pemain muda yang ghairah di tengah padang untuk menjaringkan bersama - sama pemain senior yang berpengalaman, dah tentu Germany akan memenangi Piala Dunia mereka yang ke 4. Tanpa Ballack skuad ni tak kan ada masalah kerana ramai yang layak mengganti tempat mantan kapten Germany ni. Pasukan pun telah menjadi lebih stabil dengan mengamalkan corak menyerang, best tengok match Germany.

Sebenarnya ramai yang ragu ragu ngan barisan yang dipilih Joachim Low. Yelah Podolski, Klose ngan Gomez sume tak dapt tempat kat Bayern Munich sampaikan Podolski pun kua. Tapi Loew telah buktikan pemain - pemain ni terbaik sekiranya diguna di tempat yang betul. ;)


Ini adalah senarai pemain Germany 2010:
Manuel Neuer (Schalke), Tim Wiese (Werder Bremen), Hans-Jorg Butt (Bayern Munich); Dennis AogoHolger Badstuber (Bayern Munich), Jerome Boateng (Hamburg), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Werder Bremen), Serdar Tasci (Stuttgart); Sami Khedira (Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Marko Marin (Werder Bremen), Mesut Ozil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Piotr Trochowski, (Hamburg), Cacau (Stuttgart), Mario Gomez (Bayern Munich), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Miroslav Klose (Bayern Munich), Thomas Muller (Bayern Munich), Lukas Podolski (Cologne).

Hari ni baru je tempah jersey Germany cap Padang Besar kat kawan ahaha. Tunggu je dia post ke rumah. Pasni boleh lah bergaya ngan jersey siam Germany haha

Apa2 pun Germany akan menang Piala Dunia 2010 nih ;)

btemplates

4 comments:

adrinaqamarina said...

wah,,,kte pon suke german!sangat suke...paling suke podolski,klose,,,philip lahm la...
waha...
taun ne,,,philip lahm dah jadu kapten germany pulak!
tapi rse cam boley ke german menang dengan spain nanti?

millo said...

mesti boleh nye jgn risau aha

Call T said...

oo..kemungkinan german menang tahun ni pun agak tinggi
haritu tu pun menang besar..p,kalau ballack ada haritu mungkin menang 5-0 kut huhu

denaihati said...

Terima kasih join contest. Latest #worldcup news @ http://info.denaihati.com

Post a Comment