Pages

Yang Tersirat Dari Yahudi Di Dalam PC Kita

Yahudi memang diakui sangat licik. Mereka menggunakan apa saja sumber untuk menyebarkan fahaman mereka. Termasuklah logo. Mungkin kita anggap ianya tidak berbahaya tetapi bagi mereka ianya mungkin ibarat penjajahan siber. Kita sebagai Umat Islam perlu mengambil berat hal sebegini. Awas Yahudi berada di mana - mana.!!
Sila pergi ke c drive komputer anda dan lihat di sini : 

C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF
Atau pun korang search  J0285926 

Korang akan jumpa gambar yang tersirat dari Yahudi iaitu logo gabungan bendera Zionis Israel(Bintang) dan juga logo Mossad(Lilin).


SILA SEBARKAN KEPADA RAKAN2 YANG BELUM  TAHU!!
 


btemplates

6 comments:

Hasrol Nizam said...

apa maksud gambar ni ye

millo said...

gabungan bendera Zionis Israel(Bintang) dan juga logo Mossad(Lilin)

Hafiz Mohd said...

thanx 4 info.. dh cek dh.. memang ada.. tapi gambar kaabah pun ade gak kan? so apa masalahnye? maaf sy x tahu sangat pasal logo tu..

millo said...

saya pasti anda orang islam kan..adakah anda mahu menyimpan logo2 yang berunsur yahudi bersama2 logo berunsur islamik?
saya cuma sekadar memberitahu tapi terpulang kepada individu untuk membuang ataupun tidak.

athirah said...

dah delete dah ritu... mbr gtau... x sangka kn kte simpan bnd ni.. huhuhuh

Anonymous said...

kalau pakai vista tak jumpa pun..

Post a Comment